Een merk bouwen, hoe dan?

Celine van Schie

 

In 2016 was het tijd om het Museum voor Communicatie in een nieuw jasje te steken. We gingen een nieuwe koers varen. Het gigantische pand werd in anderhalf jaar tijd omgetoverd tot een vernieuwd, interactief museum én een luxe vergader- en evenementenlocatie voor groepen tot wel 800 personen. Eind 2017 konden we het nieuwe COMM met trots laten zien.

 

Hart voor de zaak
Om zo’n nieuwe propositie in de evenementenmarkt te zetten is veel aandacht, tijd en een goed aanbod en kennis nodig. En dat begint met de basis, het belangrijkste ingrediënt: een team met hart voor de zaak, want dat maakt het leven én het werken leuker voor iedereen. En daar hadden we het gelukkig mee getroffen. Was het zwaar? Zeker! Was er te weinig tijd? Ja! Ging er wel eens wat fout? Absoluut! Maar het was het dubbel en dwars waard. Want wij hebben dit samen neergezet en daar zijn wij trots op. Zonder onze eigen Merkhelden hadden we het niet voor elkaar kunnen krijgen. Die teamspirit voel je.

 

Méér dan een ruimte
Een jaar later hebben we meer dan 550 meetings en events kunnen faciliteren en zijn we inmiddels niet meer ‘the new kid on the block’. De rollercoaster is nog in volle vaart. We keken om ons heen en besloten: we moeten ons merk nog krachtiger onderscheiden. Want hoe zorg je dat mensen voor jouw locatie kiezen en niet voor de ander? Hoe springen we uit boven de rest? 

 

Het werd tijd om weer om de tafel te gaan en scherp te kijken naar wat onze klanten nodig hebben: goede meetings en succesvolle events. Iedere meeting of event is gebaat bij goede communicatie. Vervolgens keken we naar wat wij zelf konden toevoegen: onze kennis. Want over de impact van communicatie, weten wij immers alles. 

 

Uit het bovenstaande is de Merkbelofte ‘Méér dan een ruimte’ ontstaan. Het is eigenlijk heel simpel: je boekt bij COMM Meetings & Events niet enkel een ruimte met muren, tafels en stoelen – je boekt succesvolle meetings en impactvolle events. Geen platte vergaderschuur, maar een locatie waar communicatie werkelijk succesvoller wordt. Hoe doen we dit? Door te zorgen dat alles wat wij doen in lijn ligt met wat wij beloven én waarin wij geloven. We geven jou de tools voor succesvolle communicatie. Tot in de kleinste details. 

 

Méér dan een ruimte – van A tot Z
Zo kunnen klanten simpele trucs gebruiken om het doel van een meeting of event te bereiken. Kleur heeft impact op de focus en energie van mensen. Daarom staan in de meetingsrooms kleurenlampen die aangepast kunnen worden. Zo kiezen klanten de kleur rood voor een brainstorm en blauw voor een kennissessie. Ook vind je overal telefoonkluizen om je telefoon in op te bergen. Dag afleiding! Daarnaast kunnen klanten simpele, energieke oefeningen (energizers) inzetten voor een mentale oppepper en brainfood menu’s boeken met voedingsstoffen waar het brein blij van wordt. En na onze wandelroute ‘COMM Blokje om’ kan iedere meeting of het event weer bruisend verdergaan. 

 

Dit artikel is onderdeel van het e-book ‘Iedereen is een Merkheld’. Download nu, gratis en voor niets, het gehele e-book via https://www.merkhelden.com/e-book-iedereen-is-een-merkheld/
Share This